+90 (342) 323 70 75 info@buharaturizm.com.tr

1) EGENİN İNCİLERİ GÜNEY EGE TURU

SATIŞ DEVAM EDİYOR
Kişi Başı 4500TL

1) EGENİN İNCİLERİ GÜNEY EGE TURU

2022-07-23 - 2022-07-29


EGE'NİNİ İNCİLERİ

FETHİYE - BODRUM - MARMARİS TURU

TUR                           : EGE'NİN İNCİLERİ GÜNEY EGE TURU 

TUR TARİHİ              : 23.07.2022 ÇIKIŞLI 

TUR HAREKET YERİ : GAZİANTEP BUHARA TURİZM ÖNÜ.

HAREKET SAATİ       : 16:00

KONAKLAMA            : YARIM PANSİYON

GECELEME                : 5 GÜN - 4 GECE

GEZİLECEK YERLER  :  FETHİYE - YAKAKÖY - SAKLIKENT - BELCEKIZ KÖYU - ÖLÜDENİZ - ORTACA - DALYAN - KÖYCEĞİZ GÖLÜ - KRAL KAYA MEZARLARI - İZ TUZU PLAJI - ÇAMUR BANYOSU - MARMARİS - JEEP SAFARİ - SU SAVAŞLARI - ARMUTALAN TEPELERİ - ORHANİYE - KIZ KUMU PLAJI - TURGUT KÖYÜ - TURGUT ŞELALESİ - GÖKOVA - AKYAKA- AZMAK ÇAYI - DEFNE KOYU - İNCE KUM PLAJI - ZEYTİNLİK KOYU - KAŞ - KALKAN - KEKOVA - KAPUTAJ - SİMENA. 

EGE’NİN İNCİLERİ GÜNEY EGE TURU

YAKAPARK – TLOS – SAKLIKENT – FETHİYE – ÖLÜDENİZ - DALYAN KAYA MEZARLARI İZTUZU PLAJI – MARMARİS - JEEP SAFARİ – AKYAKA – AZMAK – GÖKOVA TEKNE TURU

PANORAMİK KALKAN–KAPUTAŞ–KAŞ–KEKOVA (BATIK ŞEHİR)-SİMENA (KALEKÖY) TEKNE TURU

TUR PROGRAMI

1.GÜN: CUMARTESİ GÜNÜ Öğleden sonra saat: 16:00’da Acentamız önünde buluşma ve gece yolculuğu ile Fethiye’ye hareket ediyoruz.

 

NOT: Turumuzun ilk gününde yüzme molamızın olması nedeniyle turumuzun başlangıcında plaj malzemeleriniz için ayrı bir çanta hazırlamanızı tavsiye ediyoruz.

 

2.GÜN: PAZAR GÜNÜ Sabah saatlerinde Fethiye, Saklıkent ve Tlos üçgeninde son nokta olan Yakaköy’e varıyoruz. Yakaköye 1 km. mesafede bulunan Yeşillikler içinde, dağdan gelen buz gibi doğal kaynak suyunun serinliğindeki yakapark restoranda kahvaltı molamızı veriyoruz. Kahvaltı molamızın ardından Saklıkent’e doğru yola çıkıyoruz. Rotamızı Fethiye’ye çevirdikten sonra görmeden geçemeyeceğimiz, Doğanın bize sunduğu güzelliklerden olan Saklıkent’te molamızı veriyoruz. Saklıkent kanyonunda yapacağımız yürüyüş sonrası, dileyenler çevredeki restoranlarda Çay, kahve keyfi yaparken, dileyen misafirlerimiz zipline, rafting gibi farklı aktivitelerden faydalanabilirler. Saklıkent molamız sonrası, Rotamızı Fethiye’ye doğru çeviriyoruz. Çamlık’lar içinde inişli çıkışlı keyifli bir yolculuğun ardından büsbütün maviliği ile Belcekız Koyu bizi kucaklıyor. Koy içinde kumsalda yürümeye başladığımızda, tamamen kıpırtısız, öylece sakin duran, beyaz kumlara örtülü, yosun barındırmayan, su ve kumun etkisi ile kırılan ışığın suya turkuaz rengini verdiği, çamlarla çevrili ve rüzgarla birlikte hareket eden çamların haricinde, bir düşün içinde hissedeceğiniz Ölüdeniz bizi bekliyor. Denizin keyfini doyasıya çıkarmak için serbest zaman ve sonrasında akşam yemeği ve konaklama için otelimize hareket ediyoruz.

 

3.GÜN: PAZARTESİ GÜNÜ Sabah otelde alcağımız kahvaltı sonrası aracımızdaki yerlerimizi alıyoruz. Dalyan’a merkeze doğru hareket ediyoruz. Dalyana varıyoruz. Burada bizi bekleyen teknelerimizde yerimizi aldıktan sonra İztuzu plajı ve Köyceğiz Gölünü birbirine bağlayan Dalyan'ın doğal kanallarında yolculuğumuz başlıyoruz. Dalyan manzarasını sazlıkları ve Kaunos Kral Kaya mezarlarını görüp fotoğraflayarak, doğal sazlıklar içerisinde devam eden rüyamsı yolculuğumuzun ardından, bizi dünyanın eşsiz plajlarından biri olan dünya harikası 6 km uzunluğa sahip, bir tarafı Akdeniz Diğer tarafı Göle bakan İz tuzu plajına ulaşıyoruz. Denizin, Güneşin, Kumun, Mavi ve Yeşilin tadını çıkarmak için siz değerli misafirlerimize serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanımızın bitiminde Teknelerdeki yerlerimizi alarak yine keyifli bir yolculuğun ardından Dalyan Merkeze ulaşıyoruz burada bizi bekleyen aracımızda yerimizi alarak, akşam yemeği ve konaklama için otelimize doğru hareket ediyoruz. Otelde alacağımız akşam yemeğinin ardından, Dalyan merkeze doğru hareket ediyoruz. Katılmak isteyen misafirlerimiz için akşam Köyceğiz Gölü- Sultaniye Kaplıcaları Çamur Banyosu ve Gölde Yüzme turu düzenliyoruz ( Ekstra, minimum 16-18 Katılımcı Tekne Başı ) katılmak istemeyen misafirlerimiz içinse Dalyan Merkezde serbest zaman veriyoruz. Program bitiminde otelimize geçerek istirahate çekiliyoruz.

 

4.GÜN: SALI GÜNÜ Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrası, Aracımızdaki yerimizi alıyoruz ve rotamızı Ege ve Akdeniz'in birleşme noktası olarak kabul edilen GÖKOVA- AKYAKA körfezine çeviriyoruz. Öncelikle bir doğa harikası olan, doğal bir akvaryum görünüme sahip, AZMAK ÇAYI' NDA tekne turumuzu yapıyoruz, ardından gün boyu denizin tadına varmak mavinin farklı tonları ile tanışmak için tur teknemizdeki yerimizi alarak tekne turumuza başlıyoruz. (Gelibolu Adası Sualtı Mağaraları, İnce Kum Plajı, Sedir Adası, Defne Koyu, Zeytinlik Koyu, Kleopatra Plajı, Lacivert Koy) koylarda yüzme ve yemek molalarımızın ardından bu güzel günü tamamlayarak limana dönüyoruz. Akyaka'da vereceğimiz kısa mola sonrası aracımıza geçerek, akşam yemeği ve konaklama için Otelimize hareket ediyoruz.

 

5.GÜN: ÇARŞAMBA GÜNÜ Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası aracımızdaki yerlerimizi alıyoruz. Marmaris’te maceraya hazır mısınız. Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası otelden ayrılıp jeep safari turumuz için Marmaris’e doğru hareket ediyoruz. Marmaris çevresindeki çam ormanlarının içerisindeki dağ yollarında. Su birikintileriyle dolu dere kenarlarında eğlence dolu  programı ile sizleri Marmaris’in doğal güzelliklerine hayran bırakacak Marmaris bölgesini daha farklı bir gözden görmek eğlenmek yüzmek ve keyifli vakit geçirmek için bizi bekleyen 4x4 Jeeplerde yerinizi aldıktan sonra Marmaris manzarası ve doğası eşliğinde sürecek Jeep safari turumuza başlıyoruz. Gün boyu Off Road yollarda müzik eşliğinde turumuz devam ederken, kiralayacağımız su tabancaları ile Jeepler arası su savaşlarına katılıp, çocukluğumuza dönüyoruz. Marmaris’in seyretmeye doyamayacağınız köşelerini ziyaret edip heyecan dolu dakikalar yaşayacaksınız. (Dağ yolunda Su Savaşları – Armutalan Tepeleri dinlenme ve ihtiyaç molası – Orhaniye Kız Kumu Plajı yüzme molası  muhteşem güzelliğe sahip Turgut Köyü Turgut Şelalesi yüzme molası.) Yemek ve Yüzme molası sonrası müzik ve manzara eşliğinde devam eden yolculuğumuz ile turumuzu tamamlıyoruz. Turumuzun ardından, Marmaris merkezde çay kahve molası veriyoruz. Mola bitimi sonrası aracımıza binerek, turumuzu unutulmaz anılarla tamamladıktan sonra akşam yemeği ve konaklama için otelimize doğru yola çıkıyoruz.

 

6.GÜN: PERŞEMBE GÜNÜ Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrasında valizlerimizi ’de yanımıza alarak, otelden ayrılıp araçtaki yerlerimizi alıyoruz. Kekova (Batık Şehir) -Simena Tekne Turuna katılmak için, Üçağız’a doğru yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde Kalkan manzarası ve villa evlerini panoramik olarak görerek yolculuğumuza devam ediyoruz. Mavi bayraklı ve Turkuaz mavisi suyu ile dünyanın en ünlü plajları arasında gösterilen KAPUTAŞ plajından panoramik geçerek, (Duraklama imkanı olursa fotoğraf molası.) Meis Adası manzaralı Kaş ilçemize varıyoruz. Kısa bir fotoğraf molası verip, Demre Üçağız’a doğru yolumuza devam ediyoruz. Bizi bekleyen teknemizdeki yerimizi alarak, Efsanevi Kekova-SİMENA Tekne Turuna başlıyoruz. Uyanmak istemeyeceğimiz bir rüyanın damağımızda bırakacağı tat ile turumuzu tamamlıyoruz.

 

Not: Turumuzun bitiminde dönüş yolculuğumuz başlayacağı için, tekneden ayrılmadan duşumuzu alıp, kıyafetlerimi değiştiryoruz.

 

7.GÜN: CUMA GÜNÜ Gaziantep’e varış ve bir sonraki BUHARA TURİZM gezilerinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

       

 

:

Nakit

KK Tek Ödeme

3 Taksit

5 Taksit

8 Taksit

İki Kişilik Odada Kişi Başı

:

4.500 TL

4.600 TL

4.700 TL

4.800 TL

4.900 TL

6–12 Yaş (aile ile aynı odada)

:

3.700 TL

3.800 TL

3.900 TL

4.000 TL

4.100 TL

2–5 Yaş (koltuk ücreti)

:

2.000 TL

2.100 TL

2.200 TL

2.300 TL

2.400 TL

Tek Kişilik Oda Farkı

:

1.400 TL

1.475 TL

1.575 TL

1.650 TL

1.750 TL

 

 

  ÜCRETE DAHİL HİZMETLERİMİZ

  Mercedes Travego veya Tourısmo Otobüsler ile ulaşım.

  4 Gece Otel’de Konaklama. Ortaca Grant Köse Airport Hotel.   

  Toplam 5 Sabah Kahvaltısı 4 Akşam Yemeği.

  1. Gün Yakaköy’de Sabah Kahvaltısı.

  Otellerde alınacak 4 Sabah Kahvaltısı.

  Otellerde alınacak 4 Akşam Yemeği.

  Programda belirtilen tüm çevre gezileri.

  Seyahat Sigortası.

  Yolculuk sırasında ikramlar.

  Profesyonel Rehberlik hizmeti.

  Marmaris Jeep Safari Turu & Öğle Yemeği.

  Dalyan tekne turu.

    ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ

   Öğle Yemekleri

  Müze & Ören yeri giriş ücretleri.

  Azmak Gökova tekne turu.

  Kekova Simena Tekne Turu.

  İlk ve Son gün yol güzergahında alınacak Akşam yemekleri.





  NOTLAR

         ► 00-05 yaş arası çocuklara otobüste koltuk ve otelde yatak verilmemektedir.

         ► Otobüsteki yerler için kayıt sırasında koltuk numarası verilecektir.

         ► Ödeme alınmadan yapılan rezervasyonlarda opsiyon süresi 3 gündür.

         ► Kesin rezervasyonlarınız için kişi başı % 50 ön ödemenin acentamıza veya Buhara turizm      

             banka  Hesaplarına yatırılması ve sözleşme yapılması gerekmektedir.

         ► Bakiye ödemelerinizin gezi tarihinden 15 gün önce tamamlanması gerekmektedir.

         ► 3 kişilik odalarda 3. yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataklardan küçüktür.

         ► Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir.

          Buhara turizm, geziye katılan kişi sayısına bağlı olarak araç tiplerinde değişiklik yapabilir.

        Buhara turizm/rehber hava ve yol şartlarına bağlı olarak programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

           DİKKAT: TC NOLU NÜFUS HÜVİYET CÜZDANINIZI SEYAHATE ÇIKARKEN YANINIZA ALMAYI UNUTMAYINIZ.


            NOTLAR

         ► 00-05 yaş arası çocuklara otobüste koltuk ve otelde yatak verilmemektedir.

         ► Otobüsteki yerler için kayıt sırasında koltuk numarası verilecektir.

         ► Ödeme alınmadan yapılan rezervasyonlarda opsiyon süresi 3 gündür.

         ► Kesin rezervasyonlarınız için kişi başı % 50 ön ödemenin acentamıza veya Buhara turizm      

             banka  Hesaplarına yatırılması ve sözleşme yapılması gerekmektedir.

         ► Bakiye ödemelerinizin gezi tarihinden 15 gün önce tamamlanması gerekmektedir.

         ► 3 kişilik odalarda 3. yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataklardan küçüktür.

         ► Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir.

          Buhara turizm, geziye katılan kişi sayısına bağlı olarak araç tiplerinde değişiklik yapabilir.

        Buhara turizm/rehber hava ve yol şartlarına bağlı olarak programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

           DİKKAT: TC NOLU NÜFUS HÜVİYET CÜZDANINIZI SEYAHATE ÇIKARKEN YANINIZA ALMAYI UNUTMAYINIZ.